Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade door een bedrijfsongeval in Den Haag

In veel gevallen heeft u recht op schadevergoeding n.a.v. een bedrijfsongeval. E.e.a. zal afhangen van de aard van het letsel en hoe het ongeval is gebeurd. Heeft u vragen of wilt u uw zaak laten behandelen, vul dan uw contactgegevens in.

Wij werken gratis voor slachtoffers in Den Haag. Letselschadebureau JBL&G staat bekend om de snelheid waarmee zaken in behandeling worden genomen.

  • Onze letselschadejuristen bezoeken u graag thuis, in de regio Den Haag

  • Gratis advies, hulp en begeleiding

  • Wij staan bekend om onze snelle aanpak

Bedrijfsongevallen in Den Haag

In de regio Den Haag gebeuren relatief veel bedrijfsongevallen. U heeft schade opgelopen op de werkvloer en wilt deze letselschade nu claimen bij de tegenpartij? Hoe gaat dat in zijn werk?

De letselschadejuristen van JBL&G kunnen u helpen met het opeisen van uw schadevergoeding als gevolg van dit bedrijfsongeval. Wij geven gratis juridisch advies bij een arbeidsongeval.

Letselschade door valpartijen op het werk

Het vallen van een ladder of een valpartij van een steiger kan voor rekening komen van uw werkgever. Valpartijen leveren veelal ernstig letsel op. Daarnaast is de kans groot op botbreuken na een val van een ladder.

Zorgplicht werkgever

In de Nederlandse Wet staat dat de werkgever een zorgplicht heeft tegenover zijn werknemer. Deze zorgplicht gaat erg ver en de werkgever komt hier niet heel gemakkelijk onder uit. Wilt u hierover meer weten, neem dan gerust contact met ons op: Vul het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 020 – 214 99 00.

Aansprakelijkheid voor bedrijfsongeval erkend

Wanneer de aansprakelijkheid voor het arbeidsongeval wordt erkend zal onze letselschadespecialist uw schade berekenen. U kunt uiteraard uw kosten vergoed zien, die u als gevolg van het ongeval hebt moeten maken.

U kunt hierbij denken aan uw eigen risico van de zorgverzekering, medische kosten, reiskosten, maar vaak ook inschakelen van huishoudelijk hulp of verlies van inkomsten. Onze letselschadejurist zal in samenspraak met u uw gehele letselschade claimen.

Op werkdagen bezoek aan huis in Den Haag

Op werkdagen bezoeken wij slachtoffers in de hele regio Den Haag. Onze cliënten zijn erg tevreden, aangezien wij altijd een zo hoog mogelijke schadevergoeding weten te realiseren.

Het grote voordeel is dat u zelf geen kennis nodig heeft van allerlei juridische procedures. Als wij uw zaak in behandeling mogen nemen, zullen wij op deskundige wijze de juridische discussie met de verzekeraar van de tegenpartij voeren.

Neem contact op!

Woont u in Den Haag of omgeving? Een ervaren letselschadejurist komt u thuis bezoeken om alles met u te door te spreken en om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Hierdoor krijgt u uw letselschade door het bedrijfsongeval in de meest gevallen snel en helemaal vergoed. Klik op de grote, oranje knop en vul uw gegevens in voor meer informatie of een afspraak

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.