Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade door ongeluk in Zwolle

Bij letselschade door een ongeluk in Zwolle kunt u vandaag nog één van onze juristen inschakelen. Wij zorgen voor schadevergoeding en we werken gratis voor slachtoffers van letselschade.

1) U vult het contactformulier in

2) Wij bellen u terug

3) We bespreken de zaak samen en we nemen deze direct in behandeling.

Juridisch Bureau Letselschade behandelt zaken in Zwolle. Wij staan bekend om de snelheid waarmee wij zaken in behandeling nemen. Onze juristen bieden u gratis ondersteuning bij het claimen van uw schade. Letselschadebureau JBL&G is werkzaam in de stad Zwolle.

U ontvangt van ons:

  • gratis hulp

  • gratis advies

  • en gratis juridische bijstand

Bezoek aan huis in Zwolle

In de regio Zwolle kunnen wij u op korte termijn thuis bezoeken om de zaak door te nemen.

Wat is letselschade?

Als u onze hulp inschakelt, ontvangt u een schadevergoeding voor letselschade van de tegenpartij. Dit is een vergoeding voor de verwondingen, alle financiële-  en de geestelijke schade die u bij het ongeval in Zwolle heeft opgelopen. De meest voorkomende schade is verlies van inkomsten, doordat u niet kunt werken.

Neem contact op bij letselschade!

Hoe werkt het letselschadetraject?

Al onze juristen staan klaar om u te helpen. U krijgt een ervaren letselschadejurist toegewezen. Heeft u letselschade opgelopen door een ongeluk? Dan heeft u recht op een volledige schadevergoeding. Om alle stappen in het letselschadetraject op de juiste manier te doorlopen, kunt u gratis gebruik maken van onze juridische diensten.

De tegenpartij dient onze kosten namelijk te betalen. Wij zullen u nóóit een rekening toesturen en hier ontvangt u dan ook vooraf een verklaring van.

Woont u in Zwolle, dan bezoeken wij u graag thuis. Wilt u een afspraak maken? Vul dan uw naam en telefoonnummer in.

Gratis rechtsbijstand:

  • Laat ons uw zaak in behandeling nemen, zodat u zich kunt richten op herstel

  • U hoeft ons niets te betalen, wij werken altijd gratis

  • Neem contact met ons op, direct gratis juridisch advies

  • Wij gaan dezelfde dag nog met uw dossier aan de slag

Letselschade opgelopen

Wij kunnen een schadeclaim voor u indienen als u te maken heeft met een ongeval met letsel.

Letselschade door verkeersongeval

Bent u betrokken geweest bij een aanrijding in de omgeving van Zwolle en is de andere partij hier schuldig aan? Dan staan wij u in deze zaak gratis bij. Ons letselschadebureau behandelt dagelijks vele zaken van slachtoffers in het verkeer. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, we dienen een schadeclaim voor u in en tot slot ontvangt u een vergoeding voor alle schade op uw bankrekening.

Ongeval met letsel in Zwolle of omgeving? Claim uw schadevergoeding!

Letselschade door bedrijfsongeval

Een ongeluk onder werktijd? Uw werkgever is bijna altijd aansprakelijk als het gaat om een arbeidsongeval. In goed overleg zullen wij zorgen dat uw werkgever u een vergoeding betaald voor alle schade die u heeft opgelopen. Onze juridische medewerkers zorgen ervoor dat de relatie met uw baas niet zal verslechteren.

Letselschade in Zwolle of omgeving? Onze juristen werken in heel Nederland en bezoeken u thuis om de schade in kaart te brengen. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan ons kantoor. Claim uw schadevergoeding. U heeft er recht op.

Letselschade door een ander ongeval

Bent u slachtoffer van een ander ongeval? De letselschade die u daarbij heeft opgelopen wilt u uiteraard niet zelf betalen, die moet volledig vergoed worden bij de tegenpartij. Wij maken een nauwkeurige berekening van alle huidige schade, maar ook van de toekomstige schade. Dit levert u een hoge schadevergoeding op. En deze wordt uitbetaald door de verzekeraar.

Neem contact op!

Gratis letselschade advies en juridische bijstand bij een ongeval in Zwolle e.o.? Vult u uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen? Wij pakken uw dossier dan direct op en eisen een zo hoog mogelijke schadevergoeding bij de verzekeraar van de tegenpartij.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.