Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Hulp bij letselschade in Coevorden

Wij verlenen gratis juridische bijstand en advies bij letselschade. Onze specialisten staan klaar om u te helpen. De hulp die wij u als slachtoffer van een ongeval kunnen bieden omvat: alle procedures die moeten worden doorlopen om een rechtvaardige schadevergoeding te vorderen. Wij bieden letselschadeslachtoffers de hulp die zij nodig hebben.

Indien gewenst bezoeken wij u thuis in Coevorden om de zaak door te nemen. Wanneer u contact met ons opneemt, nemen wij uw zaak dezelfde dag nog in behandeling.

Wat is letselschade?

Letselschade is de materiële- en immateriële schade die u oploopt wanneer u betrokken bent geraakt bij een ongeval en daarbij verwondingen en/of psychische schade heeft opgelopen. Alle kosten die hieruit voortvloeien dienen door de wederpartij te worden vergoed.

Als slachtoffer heeft u behoefte aan hulp en wilt u de zekerheid hebben dat de volledige (huidige & toekomstige) schade wordt vergoed. U kunt als benadeelde partij voor het claimen van de schade, gratis juridisch hulp inschakelen bij letselschadebureau JBL&G. Onze juristen bezoeken u, indien gewenst, thuis om de zaak rustig door te spreken.

In de regio Assen – Coevorden hebben wij reeds vele cliënten mogen bijstaan in de behandeling van hun letselschadezaak. Dit tot groot succes.

Tevreden cliënt

Hieronder een berichtje dat wij ontvingen van een tevreden cliënte:

Na de aanrijding met een vrachtauto kwam er een heleboel op mij af. Omdat ik behoorlijk aangedaan was van het ongeluk en geen energie kon vinden om e.e.a. op me te nemen ben ik op internet gaan zoeken en vond JBL&G. Daar kreeg ik mevrouw J. Peters toegewezen. Zij heeft alles keurig op zich genomen en uiteindelijk na iets meer dan een jaar afgehandeld. Op alle punten scoort JBL&G voor mij een dikke 9!

Hoe werkt het letselschadetraject?

Na een ongeluk met letsel lijdt u schade. Deze schade zal door de tegenpartij vergoed moeten worden. De meest voorkomende schadepost is een verlies aan inkomsten doordat u minder kunt werken. Het behandelen van uw zaak en het indienen van een schadeclaim is kosteloos.

De tegenpartij (vaak de verzekeraar) dient onze kosten te betalen. Een huisbezoek in Coevorden is geheel vrijblijvend. Juridisch Bureau Letselschade werkt door heel Nederland, derhalve kunnen wij u op korte termijn thuis bezoeken.

In het letselschadetraject worden de volgende stappen doorlopen:

1) Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en vragen direct een voorschot op uw schade

2) Wij voeren voor u de discussie met de tegenpartij

3) Wij eisen de maximale schadevergoeding

U heeft recht op een voorschot indien de aansprakelijkheid wordt erkend. Het totale bedrag wat door de verzekeraar wordt uitgekeerd ontvangt u na de schadeafwikkeling op uw eigen bankrekening.

Neem contact op

Wij treden op voor slachtoffers met letselschade in Coevorden en brengen, indien gewenst, een vrijblijvend bezoek aan huis. Wilt u de opgelopen schade laten verhalen door ervaren juristen bij u in de regio, klik dan op de oranje knop om contact op te nemen.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.