Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Verkeersongeval met letselschade in Amsterdam

Bij een verkeersongeval is de kans op letselschade relatief groot. De meeste slachtoffers melden zich bij ons met pijnklachten na het ongeval of een whiplash. Amsterdam is een drukke stad, er komen dagelijks ontzettend veel aanrijdingen voor. De verwondingen die u oploopt bij zo’n ongeval noemen we letselschade. Wanneer u dus klachten na het auto ongeluk heeft, helpen wij u graag met het claimen van een volledige schadevergoeding.

Indien er sprake is van letselschade, dan stellen wij voor u de tegenpartij aansprakelijk. Deze zal dan uw schade moeten vergoeden. Een jurist in Amsterdam kan u eventueel thuis bezoeken om de zaak te bespreken.

Aanrijding met letsel

De gevolgen van een verkeersongeval kunnen ernstig en soms zelfs blijvend zijn. U kunt letselschade door een auto ongeluk oplopen, maar ook op de fiets loopt u groot risico. U kunt uw letselschade claimen bij de tegenpartij van het ongeval wanneer u bent aangereden maar zelf niet schuldig bent aan dit ongeval. Bijvoorbeeld omdat de andere partij u geen voorrang heeft gegeven, of niet goed uitkeek.

De andere partij is dan de veroorzaker van het ongeval en kan aansprakelijk worden gesteld voor alle kosten die u heeft gemaakt. JBL&G Amsterdam is gespecialiseerd in de behandeling van letselschade. Wij helpen u gratis met het claimen van een vergoeding.

Letselschade door ongeluk op de fiets

Heeft u in Amsterdam op de fiets een ongeval gehad? Meestal is hierbij een auto betrokken. Als u letselschade heeft als gevolg van dit ongeval, bel ons dan zo snel mogelijk op om te vragen of wij u kosteloos kunnen helpen bij het verhalen van uw schade (schadevergoeding). Zie ook: letselschade door aanrijding op de fiets

Vraag het proces verbaal op

In Amsterdam zijn meerdere politievestigingen. De kans is groot dat de politie ter plekke zal komen wanneer een aanrijding met letsel heeft plaats gevonden. Indien de politie ter plaatse is geweest zult u naderhand het proces verbaal bij de politie Amsterdam kunnen opvragen.

Hieruit zal blijken wie schuldig was aan het verkeersongeval. Op grond hiervan kan de aansprakelijkheid voor het verkeersongeval door de wederpartij worden erkend.

Wij vragen voor u gratis het Proces Verbaal op!

De letselschadejuristen van JBL&G Amsterdam staan voor een snelle, doch zorgvuldige behandeling van uw letselschadezaak. Daarnaast zullen zij de maximaal mogelijke schadevergoeding voor u verhalen.

JBL&G biedt slachtoffers:

  • Maximale schadevergoeding
  • Ervaren letselschadejuristen met veel kennis
  • Zorgvuldige en efficiënte behandeling van uw letselschadeclaim

Neem contact op!

Bent u in Amsterdam of omgeving betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Heeft u lichamelijke verwondingen of immateriële schade opgelopen? Schakel dan zo snel mogelijk juridische hulp in. Indien u in Amsterdam en omgeving woont komen wij, wanneer u dat wenst, gratis bij u thuis op bezoek om op al uw vragen een antwoord te geven.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.