Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Schadeclaim indienen voor ongeluk met letselschade in Amsterdam

Als u gewond bent geraakt bij een ongeval in Amsterdam – en een ander is daarvoor aansprakelijk – is de kans groot dat u een schadeclaim kunt indienen om de schade vergoed te krijgen. Het letsel (financiële- en psychische schade) wat u als gevolg van het ongeluk heeft opgelopen, dient volledig vergoed te worden door de tegenpartij.

Vanuit ons letselschadebureau in Amsterdam verlenen wij gratis juridische hulp en advies bij het indienen van een schadeclaim.

  • Direct hulp bij indienen van schadeclaim
  • Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk
  • Na erkenning snel de betaling van een voorschot op uw schade!
  • Ruime ervaring met de behandeling van letselschadezaken
  • Gratis juridische bijstand van ervaren letselschadejuristen

Schadeclaim indienen na verkeersongeval in Amsterdam

In het drukke en soms chaotische verkeer in Amsterdam loopt u als verkeersdeelnemer risico om betrokken te raken bij een ongeval. Indien het ongeluk dermate ernstig is dat u verwondingen of psychische schade oploopt, dient de verzekeraar van de wederpartij over te gaan tot vergoeding van uw letselschade.

Schakel bij een verkeersongeval met letsel onze juridische hulp in, zodat u hier niet onnodig veel tijd aan kwijt hoeft te zijn. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam-Zuid.

Huisbezoek in Amsterdam

Heeft u behoefte aan een huisbezoek? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Eén van onze juristen neemt graag de tijd om de zaak met u te bespreken. Een huisbezoek op korte termijn is in de hele regio Amsterdam mogelijk.

Schadeclaim indienen na bedrijfsongeval in Amsterdam

Tevens is het mogelijk dat u als slachtoffer van een arbeidsongeval recht heeft op schadevergoeding. Uw werkgever dient zich namelijk te houden aan de zorgplicht. In veel gevallen wordt de zorgplicht geschonden. Indien u contact met ons opneemt, krijgt u uw eigen, vaste behandelaar toegewezen.

De behandelaar stelt uw werkgever – in goed overleg met u – aansprakelijk en dient voor u, na een nauwkeurige schadeberekening, de schadeclaim in. Wij kunnen u snel helpen, aangezien wij slachtoffers vanuit onze vestiging in Amsterdam helpen. Wilt u de zaak liever thuis bespreken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Andere letselschade opgelopen in de omgeving Amsterdam

Heeft u letselschade door de schuld van een ander? In zo’n situatie zult u extra kosten moeten maken om er weer helemaal bovenop te komen. Er zijn verschillende schadeposten die wij als juristen in de financiële berekening meenemen en waarmee wij de uiteindelijke letselschade vaststellen. Bekijk de pagina: letselschade bij ongeval in Amsterdam. Neem contact op voor hulp bij letselschade.

Neem contact op
Neem contact op voor juridische bijstand. De letselschadejuristen in Amsterdam staan klaar om u te helpen. Als u op de onderstaande oranje knop klikt en vervolgens uw naam en e-mailadres invult, nemen wij dezelfde dag nog contact met u op voor hulp bij het indienen van een schadeclaim.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.