Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Arbeidsongeval met letsel in Amsterdam

Bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval in Amsterdam? Dan heeft u in veel gevallen recht op schadevergoeding. De letselschadejuristen van JBL&G Amsterdam kunnen de door u geleden schade voor u verhalen op uw werkgever. Wij doen dit gratis voor u!

Overleg met werkgever

In de meeste gevallen heeft de werkgever een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten, zodat uw verstandhouding met uw baas niet hoeft te verslechteren. Wanneer u dat wenst, nemen wij eerst telefonisch contact op met uw werkgever, of organiseren wij een gesprek tussen de werkgever, het slachtoffer, en een bedrijfsongevallen specialist van ons letselschadebureau. Wanneer u nog in dienst bent van uw werkgever waar het ongeval heeft plaatsgevonden, begrijpen wij heel goed dat u bang bent hem aansprakelijk te stellen. Wij houden hier rekening mee. Maar uw werkgever zal verzekerd zijn, dus doe u zelf niet te kort, maar laat onze juristen uw letselschade vorderen bij de aansprakelijkheidsverzekeraar van uw werkgever.

Schadevergoeding bij bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval kan zomaar gebeuren. Even niet opletten en u heeft uw vinger in een machine bekneld. Onverwachts ten val komen door een gladde vloer. Onoplettendheid van de werknemer is geen reden voor de werkgever om de aansprakelijkheid na een bedrijfsongeval niét te erkennen.

Daarnaast kan een bedrijfsongeval meerdere oorzaken hebben. Of u recht hebt op een schadevergoeding bij een arbeidsongeval zal afhangen van de aard van het letsel en hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden.

Onze juristen zoeken alles voor u uit, zodat u zich volledig kunt richten op het herstel. Indien nodig nemen wij de schadeafwikkeling compleet voor u uit handen. Onderdeel van dit traject is o.a. het indienen van een schadeclaim.

Hulp in Amsterdam

Bij een bedrijfsongeval in Amsterdam kunt u zich voor het claimen van schadevergoeding wenden tot het Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht te Amsterdam.  Klik hier voor contact.

Stel uw werkgever aansprakelijk bij een bedrijfsongeval

Indien blijkt dat de werkgever inderdaad schuldig is, zult u als werknemer eerst de werkgever aansprakelijk moeten stellen voor de door u geleden schade. De werkgever zal de aansprakelijkheid voor het ongeval dienen te erkennen, alvorens hij tot vergoeding van de letselschade zal overgaan. De juiste juridische kennis is hierbij onmisbaar.

Wij bieden gratis juridische hulp op maat, zodat u meer kans maakt om de aansprakelijkheid van de werkgever erkend te krijgen. Schakel ons vandaag nog in.

Voor juridische bijstand kunt u ons bellen of mailen. Onze vestiging aan het IJsbaanpad 9 te  Amsterdam is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 19.00 uur. Wilt u uw letselschade gratis laten behandelen en uw schade z.s.m. vergoed zien te krijgen, maak dan gebruik van onze gratis juridische dienstverlening en neem contact op. Wij claimen voor u een voorschot.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.