Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Letselschade opgelopen in Amsterdam

Er zijn veel verschillende situaties waarbij u kans loopt op letselschade. Wat is letselschade? Letselschade is de lichamelijke- en geestelijke schade die u lijdt wanneer u te maken heeft met een ongeval waarvoor een ander aansprakelijk is. Letsel kan worden gezien als een verwonding/verwondingen aan het lichaam. Waarschijnlijk heeft u recht op schadevergoeding.  Heeft u letselschade opgelopen Amsterdam? Onze juristen in Amsterdam zoeken dat voor u uit.

  • Gratis letselschadehulp in Amsterdam
  • Bezoek aan huis mogelijk bij letselschade Amsterdam
  • Wij nemen uw zaak direct in behandeling

Soorten letselschade: Amsterdam is een gevaarlijke stad voor letselschade

U heeft letselschade opgelopen. De tegenpartij dient de schade te vergoeden. Hieronder een aantal voorbeelden/situaties waarbij u letsel kunt oplopen:

Whiplash

Whiplash opgelopen door een aanrijding in het verkeer? Schadevergoeding mogelijk bij klachten aan nek, rug, hoofdpijn. Wij komen voor u in actie.

Een trapongeval

Op een ongelukkige manier van de trap gevallen in Amsterdam, bijvoorbeeld op het werk? In veel gevallen heeft u recht op schadevergoeding.

Uitglijden

Uitgegleden, gevallen of gestruikeld in Amsterdam? De partij die hiervoor verantwoordelijk is, zal u de schade moeten vergoeden.

Een hersenschudding

Door een ongeluk hersenschade (NAH) opgelopen? Wij stellen voor u de tegenpartij aansprakelijk en zorgen voor compensatie.

Letselschade in een sportsituatie

Letsel opgelopen tijdens een sportwedstrijd in Amsterdam of omgeving? U zoekt hulp? In sommige gevallen heeft u recht op een schadevergoeding voor letselschade. Neem contact op met ons kantoor in Amsterdam.

Letselschade door trap van een paard

Een trap van een paard kan voor ernstig letsel zorgen. Is de manage in dit geval aansprakelijk? Wij behandelen uw zaak gratis en zoeken het voor u uit.

Letselschade door hondenbeet

Bij verwondingen door een hondenbeet lukt het ons in 99% van de gevallen om de schade vergoed te krijgen.

Letselschade door verkeersongeval of bedrijfsongeval

De meest voorkomende situaties waarbij men letselschade oploopt door een ongeluk zijn verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Indien u hier slachtoffer van bent, kunnen wij u in Amsterdam snel van dienst zijn.

Juridische hulp bij letselschade in Amsterdam

In Amsterdam helpt JBL&G slachtoffers kosteloos met het indienen van een schadeclaim. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam-Zuid.

Het JBL&G in Amsterdam is één van de weinige kantoren in de regio die zaken van slachtoffers dezelfde dag nog in behandeling neemt. Nadat wij met u in contact zijn gekomen en het ongeval is besproken, gaan onze juristen dezelfde dag nog voor u aan de slag. Een bezoek aan huis in de regio Amsterdam is altijd mogelijk.

Hulp bij letselschade in Amsterdam

De hulp die ons kantoor bij het verhalen van uw letselschade biedt, is geheel gratis! U kunt ons voor informatie ook direct bellen. Een huisbezoek is altijd mogelijk, uiteraard in alle buurten en wijken in Amsterdam.

De schade die uiteindelijk verhaald wordt op de tegenpartij wordt in zijn geheel aan u uitgekeerd. Zo hoort het ook natuurlijk, maar in de praktijk merken wij dat het helaas soms anders kan gaan.

Neem contact op

Klik op de oranje knop en vul uw naam en telefoonnummer in. Wij nemen vandaag nog contact met u op om uw zaak te bespreken. Indien gewenst, komen wij graag bij u langs.

Contact opnemen Tel: 020 – 214 99 00

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.