Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Extra service voor tussenpersonen

JBL&G: Een betrouwbare partner bij letselschade

Als assurantiekantoor of ander tussenpersoon wilt u het beste voor uw klant. U heeft vaak veel tijd geïnvesteerd in het creëren van een vertrouwensband met uw klanten, en u wilt deze band absoluut niet beschadigen. Maar het is natuurlijk onmogelijk om inhoudelijk overal zelf van op de hoogte te zijn. Met in het achterhoofd dat uw klant de beste hulp verdient, schakelt u daarom de kennis van specialisten in. JBL&G wil op het gebied van letselschade graag uw betrouwbare partner zijn. Iemand aan wie u zorgeloos uw klant kan toevertrouwen.

JBL&G is ervan op de hoogte dat er veel letselschadekantoren zijn die alleen maar voor de winst gaan, en daarbij het belang van het slachtoffer uit het oog verliezen. Wij vinden dit een verwerpelijke gang van zaken. JBL&G wil anders zijn en biedt daarom geheel kosteloos haar betrouwbare en professionele diensten aan.

Waarom JBL&G

  1. Uw klant krijgt dezelfde dag nog gratis juridische bijstand en advies bij letselschade, en wij regelen verder alles.
  2. Wij begeleiden uw klant stap voor stap en nemen alle zorgen uit handen; uw klant kan zich volledig richten op zijn/haar herstel.
  3. Onze juristen werken door het hele land, en komen gratis bij uw klant thuis om de schade rustig te bespreken.
  4. Wij zetten alles op alles om de schade van uw klant volledig vergoed te krijgen, en gaan altijd voor de hoogste vergoeding.
  5. Omdat die filosofie aanslaat, weten steeds meer slachtoffers ons te vinden. Ook kunnen wij steeds meer vakkundige juristen verwelkomen, waardoor JBL&G is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende letselschadekantoren van Nederland!
  6. 5-sterren recensies van onze cliënten. Een bevestiging dat zij erg tevreden zijn. En dat is tenslotte waar het voor ons én u om draait.

Helpende hand nodig?

Heeft u als tussenpersoon behoefte aan een betrouwbare partner die u een helpende hand kan bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar lieben@jblg.nl of te bellen met 020-214 99 00. U kunt vragen naar Frederik Lieben.

Wij gaan graag een prettige samenwerking met u aan!

Voordelen voor uw kantoor op een rijtje

  • U kunt een extra service aanbieden aan uw klanten:
  • Uw klanten zijn gratis verzekerd van advies bij letselschade door verkeers- of bedrijfsongevallen, hondenbeten en overige ongevallen.
  • Uw kantoor ontvangt van JBL&G een financiële compensatie voor uw werkzaamheden.
  • U krijgt toegang tot netwerk– en verdiepingsbijeenkomsten van JBL&G.

Interesse? Bel ons op 020 – 214 99 00 en vraag naar Frederik Lieben, of mail: lieben@jblg.nl

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.