Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Het Parool is een van de media die regelmatig schrijven over letselschadezaken waarin JBL&G de belangen van het slachtoffer behartigt. Als er sprake is van een bijzondere toedracht of als de wederpartij een bekende naam is bij het publiek. Lees hier wat het Parool schreef over zaken van JBL&G.

Vijf nieuwe meldingen van valpartijen Ziggo Dome

Het Parool over JBL&G.Het Parool neemt de dag nadat JBL&G het persbericht uitstuurde waarover het onderstaande artikel is geschreven, weer contact met ons op. Ondertussen hebben zich al meerdere nieuwe cliënten zich gemeld, die ook in de Ziggo Dome zijn gevallen. Allen als  gevolg van de gladde vloer waar Ziggo Dome al te lang niet aan gedaan heeft. Alle slachtoffers hebben behoorlijk ernstig letsel opgelopen; het gaat niet om wat blauwe plekken en schaafwonden. Zo liep iemand een kaakfractuur op en brak een ander zijn knieschijf. JBL&G behartigt ook van deze slachtoffers de belangen en gaat proberen een schadevergoeding binnen te slepen. Het Parool schrijft een update over de zaak.

Ziggo Dome betaalde 16.000 euro aan vrouw die viel na Holland zingt Hazes

Het Parool over JBL&G.

JBL&G heeft een cliënt bijgestaan welke is gevallen in de Ziggo Dome. De val leidde tot flink wat letsel: het slachtoffer brak haar schouder. Dit leidde tot tijdelijke arbeidsongeschiktheid, tot het missen van een vakantie met het gezin naar Oostenrijk en tot blijvende klachten in de rechterarm van het slachtoffer. In eerste instantie ontkende Ziggo Dome alle aansprakelijkheid en wilde niets uitkeren. Ook al waren er al eerder klachten over de vloer gekomen en gaf zelfs het EHBO-team aan rekening te houden met dat bezoekers een smak zouden maken. Er werden tests gedaan, maar de uitvoerder hiervan bleek de leverancier van de vloeren zelf te zijn. Door de volharding van de jurist van JBL&G, die zich twee jaar lang op de zaak stortte, heeft Ziggo Dome uiteindelijk toch de schadevergoeding betaald. Dit is de eerste keer dat de verzekeraar van de concerthal tegemoet komt aan een schadeclaim.

In de eerste instantie was Ziggo Dome niet bereikbaar voor commentaar. Uiteindelijk geeft Ziggo Dome alsnog een uitleg over de zaak en plaatst het Parool onderstaande update over het artikel. De concerthal geeft aan maatregelen te hebben getroffen in de hoop dat in het vervolg niemand meer zal uitglijden over de vloer.

Een stuk in het Parool over de maatregelen die de Ziggo Dome heeft genomen na de valpartij met letselschade tot gevolg.

Over JBL&G

Bij Juridisch Bureau Letselschade en Gezondheidsrecht staat een persoonlijke benadering van de cliënten voorop. Alle letselschadeslachtoffers die steun zoeken bij het bureau krijgen een persoonlijk jurist toegewezen die hen begeleid bij het hele proces van aansprakelijkstelling en het claimen van de schade. Het bureau staat de slachtoffers ook bij als zij weer de draad van hun leven op willen pakken na het ongeval.

JBL&G wil bereikbaar zijn voor iedereen. Daarom werken haar juristen door heel Nederland. Na het maken van een afspraak kunt u op onze vestigingen terecht voor een vrijblijvend gesprek of juridisch advies. En is het vanwege het letsel niet mogelijk om langs te komen, dan plannen de juristen van JBL&G een huisbezoek in.

Met haar jarenlange expertise in het vak en garantie op gratis juridische bijstand voor het slachtoffer onderscheidt JBL&G zich als letselschadekantoor.

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.