Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Sophie van der Linden LLB

Jurist Intake

Sophie van der Linden is bij JBL&G werkzaam als intaker.

Sophie van der Linden LLB

Jurist Intake

Over Sophie

Sophie van der Linden heeft de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening aan Hogeschool Utrecht gevolgd. De functie van intaker bij JBL&G sluit heel mooi aan bij deze opleiding. Sophie krijgt dagelijks te maken met zowel juridische als sociale aspecten. Deze combinatie zorgt ervoor dat Sophie het werken bij JBL&G erg leuk en uitdagend vindt. Sophie biedt graag een luisterend oor aan de cliënten van JBL&G. Zij vindt het belangrijk dat de cliënten zich gehoord voelen. De werkwijze van JBL&G spreekt Sophie erg aan. Zij is blij dat JBL&G cliënten geheel kosteloos kan bijstaan.

Opleidingen en cursussen

Sociaal Juridische Dienstverlening

  • Hogeschool Utrecht

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.