Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Selin Taspinar

Juridisch administratief medewerker

Juridisch administratief medewerker Selin Taspinar.

Selin Taspinar

Juridisch administratief medewerker

Over Selin

Selin Taspinar zit in het laatste jaar van haar studie Rechten in Amsterdam. Ze volgt momenteel de minor Jeugd & Criminaliteit. Tijdens haar opleiding heeft ze ervaring opgedaan bij een internationaal advocatenkantoor in Istanbul. Ze heeft toen gemerkt dat ze het fijn vindt om de cliënt zo goed mogelijk te helpen en hen te begeleiden bij hun zaak. Dit doet ze bij JBL&G door de juristen hierbij te ondersteunen. Selin kan zich erg goed vinden in de werkwijze van JBL&G, omdat het slachtoffer hier altijd centraal staat.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.