Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

mr. Sarah Snelder

Juridisch medewerker

Juridisch medewerker Sarah Snelder.

mr. Sarah Snelder

Juridisch medewerker

Over Sarah

Sarah Snelder heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam gevolgd. Door haar interesse in het aansprakelijkheids- en gezondheidsrecht heeft ze ervoor gekozen om na haar bachelor de master Privaatrecht te volgen met als keuzevakken aansprakelijkheids-, verzekerings- en gezondheidsrecht. Tijdens haar werkzaamheden bij de Rechtswinkel Amsterdam merkte ze hoe belangrijk het is om op te komen voor de belangen van zwakkere partijen. Dit wilde ze graag voortzetten na haar studie. Omdat JBL&G zich volledig inzet voor de belangen van slachtoffers, denkt ze hier enorm goed op haar plek te zijn.

Opleidingen en cursussen

Master Privaatrecht
  • Vrije Universiteit van Amsterdam
Bachelor Rechtsgeleerdheid
  • Vrije Universiteit van Amsterdam
Aanvullende cursussen
  • Masterclass Bedrijfskundigen in de letselschade - Rogert Mulder (Wibbens)

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.