Rixt Offinga LLB

Juridisch administratief medewerker

Rixt Offinga

Rixt Offinga LLB

Juridisch administratief medewerker

Over Rixt

Rixt Offinga heeft in 2016 haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht behaald. Na het behalen van haar bachelordiploma heeft zij om ervaring op te doen diverse stages gelopen. Haar eerste stage was bij JBL&G, waarmee zij in contact is gekomen door het volgen van een masterclass. De stage bij JBL&G beviel wederzijds zo goed, dat zij inmiddels werkzaam is bij JBL&G. Hiernaast volgt zij een masteropleiding Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Rixt hecht veel waarde aan het herstelproces van het slachtoffer en vindt het daarom belangrijk dat het slachtoffer bij JBL&G altijd voorop staat.

Terug naar overzicht

Gratis

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.