Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

mr. Bodine Leermakers

Juridisch medewerker

Juridisch medewerker Bodine Leermakers.

mr. Bodine Leermakers

Juridisch medewerker

Over Bodine

Bodine Leermakers heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze studie en haar werkzaamheden bij de rechtswinkel in Utrecht is haar interesse voor het aansprakelijkheidsrecht ontstaan. Na haar bachelor heeft ze dan ook gekozen voor de master Privaatrecht, met als specialisatie aansprakelijkheidsrecht. Om haar kennis in de praktijk te brengen, heeft ze tijdens haar master stage gelopen bij JBL&G. Deze stage beviel wederzijds zo goed, dat ze inmiddels is toegetreden tot het team. Bodine komt graag op voor de belangen van letselschadeslachtoffers en zet zich hier volledig voor in.

Opleidingen en cursussen

Master Privaatrecht

  • Universiteit Utrecht

Bachelor Rechtsgeleerdheid

  • Universiteit Utrecht

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.