Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

mr. Alexandra Wehmeijer

Letselschadejurist

Alexandra Wehmeijer

mr. Alexandra Wehmeijer

Letselschadejurist

Over Alexandra

Alexandra Wehmeijer heeft tijdens haar werk in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan op het gebied van letselschade en gezondheidsrecht. Zij staat cliënten bij met haar betrokkenheid en expertise. Zij doet haar uiterste best om het leed van een slachtoffer te beperken. Het geeft haar voldoening wanneer zij daarmee het leven van letselschadeslachtoffers weer zoveel mogelijk op de rit weet te krijgen.

Opleidingen en cursussen

Master Rechtsgeleerdheid
 • Vrije Universiteit Amsterdam
Bachelor Rechtsgeleerdheid
 • Rijksuniversiteit Groningen
 • Vrije Universiteit Amsterdam
HBO Sport, Gezondheid en Management
 • Richting Gezondheidsmanagement
 • Hanzehogeschool Groningen
Aanvullende cursussen
 • Deelgeschilprocedure in letselschadezaken - Aurélie van Dijk (Beer Advocaten / SDU)
 • Civielrechtelijke beoordeling van whiplashletsel – mr. Arvin Kolder (Rijksuniversiteit Groningen / PUNT Advocaten)
 • Arbeidskundig advies, Sociale zekerheid en Herstelgerichte dienstverlening – Bianca Jagt en Arjan Dokter (Wibbens Arbeidsdeskundig Advies)
 • Arbeidsongevallen – mr. Veeru Meewa (Beer Advocaten)
 • Verlies arbeidsvermogen bij Letselschade - NRL
 • Basis Cursus Letselschade – mr. Wout van Veen en mr. Jaap Sap (Sdu Juridische Opleidingen)
 • Harvard Onderhandelen in de Letselschade– Maarten Bakker (ADR Instituut)
 • Bedrijfskunde bij letsel en AOV schade – Athenos
 • Herstelcoaching – Francie Peters (DeBureaus)
 • Schadeberekening letselschade: Verlies van Arbeidsvermogen – Erik-Jan Bakker (Het Rekenbureau)
 • Letselschadeslachtoffers & Bijstand – mr. Anouk Oude Hergelink
 • Bedrijfskunde bij letsel en AOV schade – Athenos

Referenties

Yvon Beekman

Ik heb aan het begin van mijn traject geen moment spijt gehad dat ik uw bureau bij de arm heb genomen. 

De materie rond letselschade is voor een leek erg moeilijk om goed te volgen. 

De eerste periode heeft Alexandra Wehmeijer mijn zaak opgenomen. 

Mijn ervaring is dat jullie ontzettend snel reageren op mn vragen en daarbij ook het feit dat ik snel en nauwkeurig steeds op de hoogte ben gebleven. 

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. 

Ik bewonder jullie geduld en het voorzichtig de cliënt helpen herinneren om weer even aktie te ondernemen in het beantwoorden van een mail. 

Jullie gaven ook steeds de bereidwilligheid aan om telefonisch nogmaals iets uit te leggen of te bespreken. 

Heel prettig dat jullie via mail of telefoon mij altijd vriendelijk en respectvol benaderd hebben. 

Mijn conclusie: heel goed bezig mensen……volgens mij zijn jullie bijna allemaal nog jong. Ga zo door….het maakt het verschil!! 

Mevrouw van Maurik

Zaandam

Mevrouw Wehmeijer is gewoon top! Al vanaf de eerste dag heeft ze ons ontzettend warm en begripvol aangenomen als cliënt. Ze wist de gebeurtenis heel goed te verwoorden voor ons. We zijn ontzettend tevreden met haar inzet en die van de secretaresses want zij hebben ook continu zich voor ons ingezet en zijn overal achteraan gegaan.

Ontzettend grote dank voor jullie allemaal!

Mevrouw M.A. Duim-Polman

Bovenkarspel

Mijn moeder en ik zijn uitermate tevreden over de proffesionele afhandeling van onze zaak door mr. Alexandra Wehmeijer. Zij was altijd bereikbaar voor ons als wij vragen hadden en gaf ons altijd goede voorlichting alvorens wij belangrijke beslissingen moesten nemen en informeerde ons continue over de stand van zaken en vooruitgang in onze zaak. 

Wij zijn JBL&G zeer erkentelijk in deze en hoewel wij hopen in de toekomst geen gebruik meer te hoeven maken van enige schade jurist, zullen wij, als dit onverhoopt toch het geval mocht zijn, niet aarzelen om JBL&G in te schakelen om ons dan opnieuw bij te staan. 

Shanish Debidin 

Den Haag

Vanaf de eerste dag dat ik me aanmelde was ik goed geholpen. De jurist die ik had was Alexandra Wehmeijer en ik vond dat ze het goed had gedaan. En het was heel snel ook afgewikkeld dat vond ik wel een pluspunt.
Als er weer wat gebeurd (hoop het niet) kom ik zeker weer bij jullie terecht. En het liefst weer bij Alexandra Wehmeijer.

Lowie van Rooij

Eindhoven 

Vorig jaar werd ik aangereden door een scooter die zich op de verkeerde weghelft begaf. Alexandra van JBL&G heeft me uiterst professioneel en doelgericht ondersteund in het letselschadeproces. Ik ben dan ook een zeer tevreden cliënt.

Mevrouw Van Gastel

Breda

Myn ervaring was dat mevr wehmyer my goed heeft by gestaan heeft altyd een luisterent oor was voor my en veel voor my gedaan heeft netjes correct was fyn om haar als advocaat te gehad hebben alexandra bedankt.

Mevrouw Yurteri

Rotterdam

Op 26 december is mij een ongeluk overkomen. Via internet heb ik JBL&G gevonden. Ik heb een e-mail gestuurd en de dag erna kreeg ik gelijk een telefoontje van mevrouw Wehmeijer. Ze heeft me echt goed geholpen met alles. We hebben veel gecommuniceerd via de e-mail en telefoon en ik kreeg altijd snel antwoord. Ze heeft echt haar best gedaan en ik ben ook erg tevreden over de schadevergoeding die ik heb gekregen.

Mevrouw Nellie Spronk

Bergen

In mijn zaak werd ik bijgestaan door mevr Alexandra Wehmeijer. Vanaf het begin heeft zij er alles aan gedaan om de veroorzaker van mijn ongeluk op te sporen,omdat hij onbekend was bij een verzekeringmij. Dit was niet eenvoudig !

Met ervaring en kennis heeft zij deze zaak tot het einde met volle tevredenheid mijnerzijds afgerond.

Onze samenwerking was heel plezierig ,daarvoor alsnog mijn dank.

L. Kootstra

Apeldoorn

Ik heb namens mijn zoon contact gezocht met jullie kantoor. Mw Weheijer is de juriste die ons begeleidt heeft. Ik heb onze contacten, zowel via de mail als telefonisch, als zeer prettig ervaren. De zaak is naar meer dan volle tevredenheid afgerond. De door haar verstrekte informatie was duidelijk en ik ben  goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Hopelijk heb ik jullie nooit meer nodig, maar mocht dit wel het geval zijn, zal ik zeker weer met jullie en in het bijzonder met Alexandra Wehmeijer contact opnemen.

Moeder en zoon Limoncello

Maarssen

Onze ervaring met JBL&G is super positief. vanaf dag 1 gaven ze ons het gevoel dat we serieus werden genomen. De afhandeling met Mevr. Wehmeijer is perfect gelopen. Kortom, mocht U in de toekomst hulp nodig hebben met letselschade dan adviseer ik U met volle overtuiging JB&G.

Wim Kooij

Den Haag

Ik ben juichend enthousiast over de inzet van mevrouw Wehmeijer na het ongeluk waar ik als fietser van de sokken werd gereden door een nogal brutaal heerschap.

Zij heeft zich zeer goed verdiept in de wat bijzondere kwestie waar ik tegenaan liep. Zeker toen ik op enig moment ongewone telefoontjes met bedreigingen kreeg, waarbij er aanwijzingen waren, dat de automobilist in kwestie daarachter zat.

Zij heeft daarbij rustig en evenwichtig gereageerd, heeft contact hierover opgenomen met de verzekeraar van de tegenpartij, en is op zich op de hoofdzaken blijven richten. Nadat ze met zwangerschapsverlof was geweest heeft ze de zaak die nog liep gelijk weer adequaat opgepakt.

Hoewel het mij niet om het geld te doen was vond ik het toch wel plezierig dat zij inzette op een smartengeldvergoeding en wist inderdaad dat bedrag ook succesvol te claimen.

Om een lang verhaal kort te maken: zij is beslist een uitstekende jurist/expert.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.