Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Marloes Albers

Stagiair

Stagiair Marloes Albers.

Marloes Albers

Stagiair

Over Marloes

Marloes zit in de eindfase van haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens deze studie is haar interesse in het aansprakelijkheidsrecht gegroeid, met name binnen het gezondheidsrecht. Medische missers trekken vooral haar aandacht. Ze heeft gekozen voor JBL&G vanwege de informele sfeer en het vooropstaan van de cliënt. Tijdens haar stage bij JBL&G wil Marloes zoveel mogelijk te weten komen over de letselschadepraktijk en haar kennis verbreden. Door deze ervaring hoopt zij een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden van een letselschadejurist om zo een goede keuze te maken voor haar master en verdere loopbaan.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.