Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Kinga Sobów

Juridisch administratief medewerker

Stagiair Kinga Sobów.

Kinga Sobów

Juridisch administratief medewerker

Over Kinga

Kinga heeft dit jaar haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam behaald. Vorig jaar heeft ze stage gelopen bij de rechtbank van Amsterdam in het team van Europees Strafrecht. Daarnaast heeft zij ook een halfjaar in Brussel gestudeerd door haar grote interesse in de rechtssystemen van andere landen omdat ze die wil vergelijken met ons eigen rechtssysteem. In februari begint zij aan een masteropleiding Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Haar interesse ligt met name op het gebied van medische fouten en mensen die hier slachtoffer van zijn geworden. Voor Kinga is het belangrijk dat het slachtoffer altijd centraal staat.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.