Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Janita Postema-van den Enden

Officemanager

Janita Postema-van den Enden

Officemanager

Over Janita

Janita Postema-van den Enden heeft de opleiding Secretaresse/Managementassistent behaald. In de afgelopen jaren heeft ze als secretaresse bij een architectenbureau en een projectontwikkelaar gewerkt. Nu heeft ze de overstap naar JBL&G gemaakt, omdat de werkwijze van JBL&G haar erg aanspreekt. Ze vindt het fijn nu echt wat voor mensen te kunnen betekenen. Ook vindt ze het belangrijk dat de slachtoffers bij JBL&G centraal staan. Janita hoopt een belangrijk aanspreekpunt te worden voor JBL&G Noord.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.