Notice: Undefined offset: 0 in /home/yh16100746/juridischbureauletselschade.nl/wp-content/themes/jblg/single-team.php on line 4

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Billy-Rae Yuste van Vlissingen

Stagiair

Stagiair Billy-Rae Yuste van Vlissingen.

Billy-Rae Yuste van Vlissingen

Stagiair

Over Billy-Rae

Billy-Rae heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Momenteel is ze bezig met de master Privaatrecht. Tijdens haar bachelor raakte ze enthousiast over het aansprakelijkheidsrecht waardoor ze in haar master voor het vak medische aansprakelijkheid heeft gekozen. Ze wil haar scriptie gaan schrijven over een onderwerp binnen dit rechtsgebied. Met haar stage bij JBL&G wil ze zoveel mogelijk leren over de letselschadepraktijk. Het feit dat JBL&G zo betrokken is met de cliënten spreekt haar erg aan. Billy-Rae vindt het belangrijk dat de door het slachtoffer geleden schade hersteld en gecompenseerd wordt.

Terug naar overzicht

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.