Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Hoofdingang letselschadekantoor JBL&G Oost in Deventer.

Welkom bij letselschadebureau JBL&G Oost in Deventer. Heeft u letsel opgelopen door een ongeval? Dan kunt u bij ons terecht voor gratis juridische hulp en advies bij letselschade. Onze juristen gaan altijd voor de maximale schadevergoeding en een snelle afhandeling van uw letselschadezaak. U komt bij ons bovendien nooit op een wachtlijst te staan. Omdat wij begrijpen dat u direct geholpen wilt worden.

JBL&G Oost in het kort

 • JBL&G draagt het Keurmerk Letselschade. Dit keurmerk garandeert deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie en kwaliteit.
 • Persoonlijke aanpak.
 • Gevestigd in het oosten van het land, maar werkzaam in heel Nederland.
 • Altijd 100% gratis juridische bijstand.
 • Meer dan 15 jaar ervaring in het succesvol afronden van letselschadezaken.

Achtergrondinformatie JBL&G Oost

JBL&G werd in 2010 in het hoge noorden opgericht. In Assen om precies te zijn. Er waren toen vier werknemers in dienst. JBL&G groeide echter in rap tempo. Daarom werd vijf jaar na de opening besloten om het letselschadekantoor naar Amsterdam te verplaatsen. Momenteel werken er circa vijftig medewerkers voor JBL&G. Wat ons letselschadekantoor een van de grootste letselschadekantoren van Nederland maakt.

Wilt u juridische hulp in de buurt? JBL&G is al jaren in heel Nederland werkzaam. Onze juristen reizen stad en land af om cliënten thuis te bezoeken. Dat doen we met plezier. Het is nu echter ook mogelijk om bij ons op kantoor te komen in Deventer (JBL&G Oost) of Groningen (JBL&G Noord). De missie van JBL&G is echter niet alleen om de grootste te worden. Ons voornaamste doel? U als letselschadeslachtoffer zoveel mogelijk ontzien.

Letselschadekantoor JBL&G Oost in Deventer.

Onze persoonlijke aanpak

Onze juristen zijn ervaren, snel en daadkrachtig. Dat is echter niet het enige dat JBL&G belangrijk vindt. Wij vinden het ook erg belangrijk dat u zich gehoord voelt. U bent immers het slachtoffer. Wij hanteren dan ook een persoonlijke aanpak van iedere letselschadezaak. U krijgt bij ons een persoonlijke jurist toegewezen die u begeleidt tijdens het gehele letselschadetraject. Uw persoonlijke jurist:

 • Zet uw belangen voorop
 • Houdt u van alle ontwikkelingen in uw letselschadezaak op de hoogte
 • Is altijd bereikbaar voor vragen
 • Komt bij u op huisbezoek, als u dat wenst

U staat centraal. Dit is dan ook een van de redenen dat JBL&G zo hard gegroeid is. Ieder slachtoffer wil immers graag dat een jurist écht naar hem of haar luistert. Ieder slachtoffer wil graag erkenning voor zijn of haar leed. Wij bieden u dat, en meer.

Filosofie JBL&G

JBL&G is ontstaan vanuit onvrede over de heersende letselschadepraktijken. Zo verdienen letselschadekantoren vaak veel geld over de rug van de slachtoffers. Deze manier van werken stuit ons tegen de borst. Wij willen het dan ook anders doen. Onze juristen werken daarom altijd gratis voor alle letselschadeslachtoffers. U heeft immers al genoeg meegemaakt. Als u dan schadevergoeding gaat claimen, wilt u dat dit soepel verloopt. Helaas is dit vaak een veel complexer proces dan u verwacht. U heeft dan ook veel baat bij juridische hulp.

U wilt echter niet met torenhoge rekeningen worden opgezadeld. Of een deel van uw schadevergoeding moeten afstaan. Dat hoeft ook niet als u onze juridische hulp inschakelt. Onze juridische kosten moeten namelijk vergoed worden door de aansprakelijke tegenpartij. Zonder dat dit ten koste gaat van uw eigen schadevergoeding. U heeft daar ook recht op volgens de Nederlandse wet. Dit staat vermeld in artikel 6:96 BW.

Wilt u dat wij uw schadevergoeding claimen? Of heeft u vragen over u letselschadezaak? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Vul uw naam en telefoonnummer in. Vertel ons uw verhaal. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug. Of bel direct naar JBL&G Oost: 0570-235020. Onze juristen staan u graag te woord.

Alleen voor slachtoffers

JBL&G is een onafhankelijk letselschadekantoor dat alleen voor letselschadeslachtoffers werkt. Wij hebben geen overeenkomsten afgesloten met verzekeringsmaatschappijen en handelen alleen in uw belang. Onze juristen gaan dan ook niet akkoord met lage schadevergoedingsbedragen.

Onze juristen schakelen wanneer dit nodig is het Medisch Advies Bureau (MAB) in voor onafhankelijk medisch advies. Om er zeker van te zijn het letselschadeproces eerlijk verloopt. Het MAB is tevens opgericht door de eigenaresse van JBL&G Steffy Roos du Maine. U kunt er dus vanuit gaan dat de medisch adviseurs volgens de filosofie van JBL&G werken.

Ervaringen van cliënten

Cliëntenbeoordelingen kunnen u een heleboel vertellen over een bedrijf. Over de betrouwbaarheid, medewerkers en werkwijze. Wij geven al onze cliënten de mogelijkheid om hun ervaring met JBL&G te delen via KlantenVertellen. Dit online referentiesysteem is volledig geautomatiseerd en onafhankelijk. Wij kunnen hier geen invloed op uitoefenen. Waardoor u zeker weet dat u échte recensies van échte cliënten leest.

Onze cliënten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Wij nemen dit compliment dankbaar in ontvangst. Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen. Tevreden cliënten.

Hier leest u nog meer recensies.

Waarborgen van kwaliteit

JBL&G vindt het belangrijk dat de juristen op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de letselschadewereld. Ook willen we ervoor zorgen dat onze kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarom organiseert JBL&G voor haar juristen:

 • Incompanytrainingen
 • Extra scholing en verdiepingen
 • Review- en jurisprudentiebesprekingen
 • Coachingsgesprekken
 • Kwaliteitscontroles

De juristen krijgen daarnaast ook de mogelijkheid om zich buiten JBL&G te ontwikkelen door relevante cursussen of opleidingen bij onder meer het Nivre te volgen.

Wilt u meer informatie? Of wilt u dat uw zaak direct in behandeling wordt genomen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Vul uw naam en telefoonnummer in. Vertel ons over het ongeval. Onze juristen bellen u dezelfde werkdag nog terug. U kunt ook direct bellen naar 0570-235020. Of iemand anders voor u laten bellen. Onze juristen helpen u graag verder. Zoals gezegd: onze hulp is geheel gratis. U krijgt dit in de eerste brief die wij u zenden schriftelijk bevestigd.

Hoofdingang letselschadekantoor JBL&G Oost in Deventer.

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.