Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht

Wij heten u van harte welkom bij letselschadebureau JBL&G Noord te Groningen. Wilt u letselschadevergoeding laten claimen na een ongeval? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden alle letselschadeslachtoffers 100% gratis juridische bijstand. Het ongeval heeft u immers al genoeg ellende opgeleverd. Bovendien heeft u daar recht op volgens het Nederlandse wetboek.

JBL&G Noord in het kort

 • JBL&G is in het bezit van het Keurmerk Letselschade. Dit keurmerk waarborgt deskundige, onafhankelijke, transparante en kwalitatief goede juridische hulp.
 • Onze juristen staan bekend om hun persoonlijke aanpak van iedere letselschadezaak.
 • JBL&G Noord is gevestigd in Groningen. Onze juristen zijn echter over het hele land werkzaam.
 • Altijd 100% gratis juridische hulp en advies bij letselschade.
 • Meer dan 15 jaar ervaring met het succesvol claimen van de maximale schadevergoeding.

Achtergrondinformatie JBL&G Noord

In 2010 opende JBL&G de deuren in het hoge noorden van het land. Het begon allemaal in Assen met welgeteld vier werknemers. Omdat JBL&G in sneltreinvaart groeide, verhuisde het hoofdkantoor vijf jaar later naar Amsterdam. Op dit moment bestaat JBL&G uit vijftig medewerkers en drie kantoren. Eén kantoor staat in de buurt van de plek waar het allemaal begon: Groningen.

JBL&G is een gerenommeerd juridisch letselschadebureau dat al jaren succesvol werk levert. Over heel Nederland. Onze juristen reizen het hele land door om slachtoffers thuis te bezoeken. Nu is het echter ook makkelijker om bij ons langs te komen. JBL&G Noord maakt dat mogelijk voor letselschadeslachtoffers uit Friesland, Groningen en Drenthe. Ons voornaamste doel is dan ook niet om steeds verder uit te breiden. Onze kernmissie is om u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Letselschadekantoor JBL&G Noord in Groningen.

U staat centraal

Een van de kenmerken van JBL&G is de persoonlijke aanpak die wij hanteren. U bent bij ons geen dossiernummer, maar een slachtoffer met wensen en behoeftes. Onze juristen luisteren daarnaar, zodat uw zaak naar tevredenheid kan worden afgehandeld.

JBL&G is mede ontstaan doordat veel letselschade behandelaren een menselijke benadering missen. Terwijl dat juist zo belangrijk is voor letselschadeslachtoffers. U wilt zich immers begrepen voelen en erkenning krijgen voor uw leed. Daarom krijgt u bij ons een persoonlijke jurist die zich over uw zaak ontfermt. Deze jurist staat tijdens het gehele letselschadetraject voor u klaar.

U kunt onder andere rekenen op een jurist die:

 • Telefonisch bereikbaar is voor al uw vragen
 • Volledig in uw belang handelt
 • U op de hoogte stelt van alle ontwikkelingen in uw letselschadezaak
 • Bij u thuis kan langskomen om het ongeval te bespreken

JBL&G werkt ook niet met wachtlijsten. Omdat wij het belangrijk vinden dat u direct geholpen wordt. U wilt deze periode immers zo snel mogelijk achter u laten. Daarom zorgt uw persoonlijke jurist ook voor een snelle afhandeling van uw zaak. Zonder daarmee af te doen aan de kwaliteit van de juridische hulp. Of aan de maximale schadevergoeding.

Bedrijfsfilosofie

JBL&G werkt altijd 100% gratis voor letselschadeslachtoffers. Wij zijn er voor u, niet voor de winst. Dat is echter niet bij alle letselschade behandelaren het geval. JBL&G is dan ook ontstaan uit ongenoegen over de werkwijze van veel letselschadekantoren. Wij laten zien dat het ook anders kan.

Letselschade behandelaren zijn niet verplicht om hun kosten bij u in rekening te brengen. Wij kunnen onze kosten namelijk verhalen op de verzekering van de tegenpartij. Omdat de tegenpartij ook uw juridische kosten moet vergoeden. Dit is een aparte kostenpost, waardoor het geen invloed heeft op de hoogte van uw schadevergoeding. U heeft als letselschadeslachtoffer namelijk recht op gratis juridische bijstand volgens de Nederlandse wet. U kunt dit naslaan in artikel 6:96 BW.

Het is altijd raadzaam om juridische hulp in te schakelen bij letselschade. Omdat schadevergoeding claimen een complex, juridisch proces is. Zonder hulp krijgt u vaak een veel lager schadebedrag uitgekeerd. U zit echter ook niet op enorme advocatenkosten te wachten. Omdat dat nog meer stress met zich meebrengt. Maar u wilt wel goed geholpen worden. Daar is JBL&G voor. Volkomen gratis én deskundige juridische hulp. Schakelt u onze hulp in? Dan krijgt u dit ook zwart-op-wit bevestigd voor de start van het letselschadetraject.

Schakel JBL&G Noord in

Wilt u JBL&G Noord inschakelen? Of vrijblijvend juridisch advies vragen? Vul dan het contactformulier in met uw naam en telefoonnummer. Vertel ons over het ongeval. Onze juristen bellen u dezelfde werkdag nog terug. U kunt ons ook direct bellen op 050-206 80 30.

Onafhankelijk letselschadebureau

JBL&G werkt alleen voor de slachtofferkant. Wat ons een onafhankelijk letselschadebureau maakt. Wij hebben geen afspraken met verzekeringsmaatschappijen. Onze juristen handelen uw letselschadezaak dan ook nooit af voor een laag schadevergoedingsbedrag. JBL&G zet uw belangen altijd voorop bij het claimen van de schadevergoeding.

JBL&G is ook niet afhankelijk van het medisch advies van de tegenpartij. Voor onafhankelijk medisch advies schakelen wij het Medisch Advies Bureau (MAB) in. Dit bedrijf is opgericht door de eigenaresse van JBL&G Steffy Roos du Maine. Veel medische adviseurs zijn namelijk niet onafhankelijk. Wat leidt tot medische adviezen die in het nadeel van het slachtoffer zijn. Het MAB brengt hier verandering in. De medische adviseurs van het MAB stellen uw belangen voorop.

Wat onze cliënten zeggen

JBL&G hecht veel waarde aan transparantie. Ook op het gebied van de ervaringen van cliënten. Daarom maken wij gebruik van het online referentiesysteem KlantenVertellen. KlantenVertellen is volledig onafhankelijk en geautomatiseerd. JBL&G heeft geen enkele invloed op de beoordelingen. Zo zorgen wij voor volledige transparantie. En zo kunnen wij u verzekeren dat alle recensies échte beoordelingen van échte cliënten zijn.

Wat fijn is. Vaak wilt u advies van mensen die in hetzelfde schuitje hebben gezeten. Over de werkwijze, medewerkers en betrouwbaarheid van een bedrijf. Cliënten kijken ook door een andere bril naar JBL&G. Wij worden gemiddeld met een 9,2 beoordeeld door onze cliënten. Deze beoordeling bevestigt dat onze bedrijfsfilosofie aanslaat. Een geweldig compliment. Want het grootste compliment is toch dat je cliënten tevreden zijn.

Lees ook hier over ervaringen van onze cliënten.

Verzekerd van kwaliteit

De letselschadewereld is continu in ontwikkeling. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat onze juristen zich blijven ontwikkelen. Zodat we de kwaliteit van onze juridische hulp kunnen waarborgen. JBL&G zorgt daarom onder andere voor:

 • Extra scholing en verdiepingen
 • Interne trainingen
 • Incompany review- en jurisprudentiebesprekingen
 • Kwaliteitscontroles
 • Een-op-een coachingsgesprekken

De juristen krijgen ook de mogelijkheid om extern relevante trainingen of opleidingen te volgen. JBL&G moedigt dit ten zeerste aan. De juristen blijven hierdoor op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de letselschadewereld. Zodat ze u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Wilt u meer informatie over de werkwijze van JBL&G Noord? Of wilt u dat wij uw zaak in behandeling nemen? Onze juristen geven u graag vrijblijvend advies. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier. Vul uw naam en telefoonnummer in. Vertel ons uw verhaal. Wij bellen u dezelfde werkdag nog terug. U kunt ons ook bellen op 050-2068030. Of iemand voor u laten bellen als u dat prettiger vindt.

Hoofdingang letselschadekantoor JBL&G Noord in Groningen.

icon-free

Gratis

De juristen van JBL&G werken altijd gratis voor slachtoffers met letsel. Hiervan ontvangt u vooraf een schriftelijke verklaring.

icon-near

Bij u in de buurt

Het hoofdkantoor van JBL&G zit in Amsterdam, maar onze juristen werken door heel Nederland. Zij komen graag bij u langs.

Keurmerk

JBL&G staat ingeschreven in het Register Letselschade. Dit keurmerk staat garant voor onafhankelijkheid en kwaliteit.

icon-experienced

Ervaring

Door 15 jaar ervaring bent u met de hulp van JBL&G verzekerd van de maximale schadevergoeding en krijgt u snel een uitbetaling.